Instal·lacions

SISTEMES DE COMUNICACIONS

Comptem amb el personal especialitzat i altament qualificat en sistemes de comunicacions

La nostra tasca a aquest nivell es desenvolupa per a la solució adaptada de qualsevol tipus d’organització. Cada dia és més important al sector empresarial disposar d’una xarxa d’ordinadors i perifèrics plenament integrats, amb un sistema adequat i estable.

Per això som integradors dels principals fabricants de cablatges. AMP, R&M, Kerpen, Brand-Rex…
A PasSolutions assegurem la seva inversió a través del programa de Certificació i Garantia de la instal·lació efectuada. El programa precisa necessàriament de la intervenció d’un Instal·lador Oficial Certificat, el qual pot procedir a la certificació sobre la qualitat de l’instalació i execució del projecte de cablatge.

Oferim propostes avançades, basades en cables de parells trenats i fibra òptica, garantint qualsevol aplicació informàtica a les velocitats més altes, complint l’ISO 11801, EIA/TIA, EMC.

Necessites cablejar una instal·lació?

Contacta amb els nostres professionals.

INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS

També som distribuïdors de les principal solucions de software existents

Instal·lacions Elèctriques: Electrificació de naus i oficines, manutencions, estacions robotitzades, magafonia, detecció i extinció d’incendis, condicionadors d’aire en cabines, instal·lacions de seguretat, adaptació a les normatives de seguretat, racionalització en l’ús de l’energia elèctrica.

Quadres Elèctrics: Per a la realització de quadres elèctrics comptem amb eines especialitzades, així com a un gran espai adequat per a la perfecta execució i revisió de la feina fins a l’últim detall.

Cablatges Coure Cat.6e RJ45 i Fibra òptica: Per proveir el client del producte que necessita, al millor preu, ràpida execució, disposem d’un ampli inventari de cables:

  • Pachcord simple i duplex (per a accés directe a equips de fibra òptica).
  • Cables de distribució interior (compactes, diàmetre – pes – curvatura reduïts, idonis per a instal·lacions de cablatge horitzontal i vertical en interiors d’edificis).
  • Cables de distribució exterior (idonis per a instal·lacions en exteriors).

Un bon cable òptic per a xarxes interiors ha de tenir les següents característiques: Gran flexibilitat, diàmetre – pes – radi curvatura reduïts, conectorització directa, no propagació de flama, resistència a la humitat i als rosegadors.

X