Empresa

Experiència

Més de 26 anys al teu servei

PasSolutions és una empresa fundada el 1994 amb una àmplia experiència en el camp de la implementació de solucions per a la gestió de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació en l’empresa.

Coneixements

Experts en solucions informàtiques

PasSolutions disposa d’un equip expert amb experiència àmplia en solucions informàtiques per optimitzar la gestió de la informació empresarial. PasSolutions efectua una tasca d’actualització dels seus coneixements constantment amb la finalitat d’oferir sempre la solució més avançada a les necessitats dels seus clients.

Garanties

Treballem amb les empreses líder

PasSolutions té com a aval les realitzacions efectuades per als seus clients des de 1994. PasSolutions actua amb independència dels constructors d’equips hardware i sistemes software, el que li permet assegurar la millor solució d’acord amb les necessitats i possibilitats del seu client.

Compromís

Busquem el máxim confort per al dia a dia dels nostres clients

Les nostres solucions faciliten el retorn de les seves inversions en optimitzar els recursos, el seu funcionament i anticipar-se a les incidències mitjançant activitats de manteniment Preventiu. El resultat és un cicle de vida més llarg de les seves instal·lacions tecnològiques i una experiència més agradable per als seus recursos humans: menys incidències i més seguretat en les operacions.

El nostre comès

Assegurar la seguretat, l’actualitat, l’eficàcia dels sistemes de tractament de la informació i de les comunicacions dels nostres clients.