Disseny de webs

experts en disseny

En PasSolutions sabem una pàgina web és el mirall de la empresa que hi ha darrera

La creació d’una pàgina web és un procés que és complex. Aquestes han de ser ràpides, intuïtives, comunicatives, fàcils de trobar i que retinguin als visitants. El seu disseny ha de ser atractiu, però sobretot que compleixi amb els objectius de la teva empresa.
Un bon disseny de web és essencial a l’hora de seguir amb l’estratègia de màrqueting en línia de cada empresa.

disseny de webs

Cada web compta amb característiques úniques adaptades a cada client

  • Realitzem un estudi de cada cas i un anàlisi del negoci, les competències i els objectius. Definim l’estratègia que el projecte necessita i donem solució per ampliar les teves oportunitats de negoci
  • Es defineix el missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris per al disseny web i la generació de contingut
  • Programem aplicacions específiques per a la web: seguretat, mòduls personalitzats, velocitat de càrrega, automatització de tasques.
  • Fem el desenvolupament i la programació de la seva web, utilitzem html, php, asp. Javascript… Perquè la seva web sigui funcional i els cercadors indexin totes les dades es guarden i gestionen en bases de dades mysql.
  • El nostre equip també s’encarrega del manteniment de la pàgina web i desplega accions de màrqueting onlinede posicionament per atraure trànsit al web de qualitat i maximitzar les conversions.
  • Tots els processos queden monitorats perquè puguem assessorar-te i acompanyar-te en tot el procés per obtenir uns resultats òptims.

Vols  més informació?

Contacta amb nosaltres sense cap compromís